X

VIDEO Saci cu bijuterii şi lingouri găsite de poliţia ieşeană la un transportator care opera în Iaşi

Poliţiştii de la Criminalitate Organizată Iaşi (BCCO) şi procurori DIICOT Iaşi au dat o lovitură formidabilă! Un transportator din Bistriţa Năsăud care printre altele făcea curse şi prin Iaşi către Chişinău a fost arestat ieri după o serie de percheziţii prin ţară.

Este vorba despre Dan Cătună, care patrona firma Latino Express Bistriţa, poreclit Calu. Acasă la Calu, dar şI în alte locaţii, anchetatorii ieşeni au găsit lingouri de aur şi argint, 20 de kilograme de bijuterii din argint, zeci de mii de euro. De altfel, Dan Cătună are un domeniu imens în Beclean, Mănăştur: castel cu 40 de camere înconjurat cu un dig din pământ. Cum au intrat ieşenii pe fir şi au reuşit această lovitură formidabilă?

Dan Cătună era foarte cunoscut în tot judeţul Bistriţa Năsăud, ca un personaj pitoresc. În sensul negativ: ar fi transportat ţigări de contrabandă şI bijuterii în Anglia, în gurile de aerisire ale autocarelor. Acesta era invidiat de către transportatori deoarece mergea pe profit, potrivit surselor din domeniu, chiar dacă transporta chiar şi numai cinci călători în Vest.
Citește și: Rezoluția Parlamentului de la Haga, o veste proastă, dar partida încă se joacă – PRESShub

Continuarea, în Ziarul de Iași!

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Articolul VIDEO Saci cu bijuterii şi lingouri găsite de poliţia ieşeană la un transportator care opera în Iaşi apare prima dată în PRESShub.

PressHUB • 21-10-2022, 12:01:43 • 1314 vizualizari

Continuare pe PressHUB »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14246 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri