X

USR desființează duplicitatea Guvernării PSD-PNL: România poate deveni o țară prosperă și dezvoltată cu trei mari reforme sistemice liberale!

Deputatul USR, Claudiu Năsui, susține că România poate deveni o țară prosperă și dezvoltată cu trei mari reforme sistemice liberale.
Într-o postare incendiară, deputatul USR demontează duplicitatea Guvernării PSD-PNL.
„Nu sunt multe. Nu sunt nici ușor de implementat. Dar sunt absolut necesare dacă vrem să prindem din urmă restul țărilor occidentale și chiar să devenim un model dezvoltare în lume.
Putem avea un sistem de educație care să educe toți copiii pentru viață și nu să creeze analfabetism funcțional record, dacă am avea Dreptul de a alege în educație. Concret:
– Dreptul de a alege școala de stat sau privată, finanțarea de stat a școlii să urmărească copilul la orice școală alege.
– Desființarea inspectoratelor și mutarea atribuțiilor lor la nivelul consiliilor de administrație ale școlilor.
– Dreptul părinților de a face parte din consiliile de administrație ale școlilor de stat într-o pondere mai mare.
– Simplificarea procedurilor de înființare a școlilor.
Putem avea o economie puternică și prosperă care să ducă la locuri de muncă bine plătite și să nu mai gonească românii din România dacă am reduce taxarea muncii prin Zero Taxe pe Salariul Minim. Concret:
– Echivalentul unui salariu minim să fie scutit de la orice formă de taxare, contribuții sau impozite, pentru toți românii.
– Înghețarea salariului minim brut și creșterea salariului minim net, pentru a ajuta economia să se dezvolte.
– Reducerea cheltuielilor statului prin eliminarea pensiilor speciale, programelor de furt de tip PNDL, sinecurilor, miilor de agenții inutile, privilegiilor bugetarilor de lux, prin reducerea organigramelor mamut și a schemelor de ajutor de stat date cu dedicație.
Putem avea un sistem de sănătate performant care să ne diagnosticheze corect și să nu ne mai îmbolnăvească, dacă am avea Dreptul de a alege în sănătate. Concret:
– Dreptul fiecărui român de a-și alege asiguratorul de sănătate.
– Demonopolizarea Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.
– O sumă care să urmeze fiecare român la orice asigurator alege.
– Dreptul clinicilor și spitalelor de a face contract cu orice asigurator sau asiguratori”, a punctat Claudiu Năsui.

Articolul USR desființează duplicitatea Guvernării PSD-PNL: România poate deveni o țară prosperă și dezvoltată cu trei mari reforme sistemice liberale! apare prima dată în Cronica Romana.

Cronica Romana • 15-11-2022, 00:01:31 • 215 vizualizari

Continuare pe Cronica Romana »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 4643 articole • 111 documentare • 521 melodii • 888 bancuri