X

Un bărbat din India și-a ucis soția punându-i o cobră în pat

Un bărbat indian din statul Kerala a fost condamnat pentru că și-a ucis soția după ce a eliberat intenționat în patul femeii un șarpe pentru a o mușca. Pentru fapta sa, bărbatul primit o sentință considerată rară în această țară: dublă condamnare la închisoare pe viață. Iată mai jos care este povestea crimei cu șarpele veninos.

Bărbatul care și-a ucis soția cu o cobră

Sooraj Kumar (28 de ani) a fost arestat anul trecut, după ce soția sa Uthra, în vârstă de 25 de ani, a murit în urma mușcăturii de șarpe. În timp ce investigau cazul, autoritățile au demonstrat că Sooraj este vinovat de moartea femeii pentru că a eliberat un șarpe pe patul ei în timp ce aceasta dormea. Motivul ar fi fost zestrea primită la nuntă.

Tânăra provenea dintr-o familie bogată și a primit o zestre uriașă, care cuprindea aproape 100 de monede de aur, o mașină nouă și cel puțin 20.000 de dolari în numerar.

Potrivit BBC, familia victimei a devenit suspicioasă cu privire la moartea tinerei, deoarece cu câteva săptămâni înainte fusese mușcată de un alt șarpe numit Vipera lui Russell și se refăcea după eveniment. Din păcate, tânăra a fost găsită decedată în patul ei, iar motivul a fost tot o mușcătură de șarpe.

Potrivit poliției, Sooraj a cerut ajutorul unui alt bărbat pentru a face rost de șerpi. De asemenea, pentru a-și perfecționa planul, ucigașul a urmărit în mod repetat videoclipuri pe telefonul mobil în care erau prezentate atacuri de cobră.

Sooraj împreună cu soția sa (în planul de jos). Foto: BBC

Un expert indian spune că este posibil ca bărbatul să fi chinui cobra înainte, pentru a o face și mai agresivă. În urma investigațiilor, a devenit clar că soțul femeii este responsabil de ambele incidente în care tânăra a fost mușcată de șerpi.

Întrucât au considerat fapta indianului extrem de gravă, sentința dată de autorități a fost și ea neobișnuită. Pe lângă dubla condamnare la închisoare pe viață, el va trebui să plătească și o amendă de 500.000 de rupii, adică aproximativ 6.200 de dolari.

Atlas Geografic • 22-09-2022, 00:00:40 • 286 vizualizari

Continuare pe Atlas Geografic »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 8726 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri