X

Suzuki – un brand care a făcut istorie

Japonia este cunoscută de locuitorii planetei Terra prin intermediul numeroaselor brand-uri apărute în această ţară în ultimii 100 de ani. Iar unul dintre acestea este Suzuki. Lider de top pe piaţa moto, Suzuki are şi maşini de top, iar dacă suntem fericiţii posesori ai unui autoturism Suzuki, ptem comanda perne de aer suzuki swift la un preţ accesibil.

Setul complet de perne auxiliare spate Suzuki Swift se poate folosi la modelele produse din 2017 până în prezent. Aceste perne auxiliare AirPower sunt produse din compuşi de cauciuc de înaltă calitate, fiin proiectate special pentru absorbţia şocurilor. Pernele pneumatice AirPower sunt concepute pentru a fi uşor de montat, nefiind necesare investiţii costisitoare pentru maşina pe care se montează.

Kitul complet cuprinde pernele auxiliare, bucşe pentru poziţionare, spray silicon, kit de pompare, instrucţiuni de montare.

Ce avantaje oferă pernele pneumatice AirPower:

Revenind la istoria Suzuki, extrem de interesantă, totul a început în 1909, atunci când, într-un sat din Japonia, Hamamatsu, Michio Suzuki înfiinţa o fabrică de războaie de cusut, firma fiind numită „Suzuki Loom Corporation”. Cum Japonia acelor vremuri era un producător important de mătase, afacerea funcţiona din plin, aşa încât fondoatorul ei se putea declara mulţumit şi, în felul acesta, evoluţia ulterioară a firmei era oprită, fiind blocată în zona sa de confort.

Dar, ca orice vizionar, Michio Suzuki nu a fost orbit de succesul de moment, aşa încât a trecut la diversificarea activităţilor companiei. Cu alte cuvinte, s-a trecut de la războaie de cusut la diverse prototipuri de maşini de mici dimensiuni. Mai mult, Suzuki reuşeşte să producă prima bicicletă cu motor din lume.

Dorinţa lui Michio Suzuki de a revoluţiona tehnologia construcţiilor de maşini, şi nu numai, a condus la apariţia companiei Suzuki Motor Corporation. Astfel au apărut mărcile de automobile Suzulight, Suzuki Fronte 800, precum şi celebrele motociclete T20 şi GT750.

Încă de la lansare, vehiculele Suzuki s-au dovedit a fi performante, câştigând ediţii la rând Grand Prix Championship şi campionatele mondiale de motocross.

După anul 1962, cu o viziune modernă ce punea în centrul atenţiei nevoile consumatorilor, Suzuki lansează pe piaţă noi produse cu îmbunătăţiri semnificative, precum motocicletele GS şi American Intruder, dar şi noi modele de automobile, cum ar fi LJ10, un 4×4 compact, sau Vitara, un SUV perfect adaptat condiţiilor urbane şi off-road.

Suzuki a produs de-a lungul timpului şi mini-camioane, motoare de ambarcaţiuni, bărci cu motor, generatoare, scaune motorizare, construcţii prefabricate.

În 2016, Suzuki a fost al 11-lea cel mai mare producător auto din toată lumea, iar ca volum de vânzări la nivel mondial, Suzuki este al 10-lea cel mai mare din lume.

În Japonia, Suzuki este al treilea mare producător, după volumul vânzărilor. Suzuki are peste 45.000 de angajaţi, 35 de instalaţii de producţie în 23 de ţări, 133 de distribuitori în 192 de ţări.

În total, Suzuki a produs peste 15 modele de maşini şi este lider mondial în producţia şi modernizarea motocicletelor. În prezent, are colaborări cu giganţi ai domeniului construcţiilor de maşini, precum General Motors şi Nissan.

Recent, Suzuki a lansat modele apreciate de maşini, precum XL-7, primul SUV cu şapte locuri, Aerio Sedan, Every Landy, tot cu şapte locuri, sau mini-maşina MR Wagon.

Bun, ne-am luat cu povestitul, dar sper că nu am uitat unde găsim PerneAuxiliare. Şi nu e vorba doar despre brand-ul Suzuki. Acolo găsiţi produse pentru (aproape) orice model de maşină, la preţuri accesibile.

A Saptea Dimensiune • 26-02-2023, 12:00:44 • 257 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 8726 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri