X

RUDOLF HESS, misterul omului obsedat de Lună

După 46 de ani de detenție, Rudolf Hess, celebrul nazist, a fost găsit spânzurat, în celula sa. Avea 93 de ani. Versiunea oficială a morții a fost aceea că s-a sinucis. Există persoane care susțin că a fost ajutat să se sinucidă. Pe mormântul său este scris am îndrăznit. O propoziție misterioasă. La ce se referă?

La cel de al Doilea Război Mondial, la faptul că, în timpul războiului, a negociat cu Marea Britanie pacea? După moartea sa, închisoarea de la Spandau a fost distrusă pentru că devenise loc de pelerinaj pentru neonaziști.

În timpul detenției, Hess a primit caiete pe care le-a umplut cu scrierile sale. După ce un caiet era scris în totalitate, gardienii confiscau caietul și-l distrugeau, de teamă să nu fie glorificat, postmortem. Numai pentru Hess, lucrau în închisoare trei gardieni înarmați, 17 civili, 4 medici, un preot, 4 directori de închisoare.

Preotul său personal a afirmat că Hess nu era nebun sau labil psihic. Hess a fost pasionat, chiar obsedat de Lună. Pe tot parcursul celor 43 de ani de prizon, Hess nu avea voie să comunice cu presa sau cu alte persoane. Avea dreptul la o singură vizită pe lună, de la un membru al familiei, timp de 30 de minute, în prezența unui director al închisorii.

Din 1966, până în anul 1987, când a murit, timp de 21 de ani, el a fost singurul prizonier de la Spandau. Fiul de suflet al lui Hitler era pasionat de horoscop și astrologie și se hrănea cu plante medicinale.

Hess fusese bun amic cu Von Braun, om de știință nazist, care a fost recuperat prin operațiunea Paperclip și dus în SUA, unde a lucrat la NASA, la marile proiecte Apollo, Saturn V.

Von Braun a fost adulat de Hitler, dat fiind studiile pe care le-a făcut, vizând astronomia. Hess era atât de apropiat de Hitler, încât, în momentul în care acesta a scria Main Kampf, Hess i-a bătut la mașina de scris tot manuscrisul. Ocultismul și misticismul ocupau un rang aparte în Reich, toți naziștii de rang înalt practicau ședințe de ocultism.

Haushofer a fost cel mai influent om în ceea ce privește ocultismul și misticismul, în anturajul lui Hitler. Tezele și ideile sale erau literă de lege pentru Hitler și Hess.

În plin război mondial, Hess pleacă în Anglia, unde încearcă să negocieze cu englezii o alianță. Credința naziștilor, conformă cu cea a lui Haushofer, era aceea că germanii și englezii puteau reclădi rasa nordică. Ei erau adevărații exponenți ai acestei rase.

În cartea Dimineața Magicienilor, un capitol întreg este rezervat ocultismului nazist. Printre marii inițiați îl regăsim și pe Charles de Gaulle, președintele Franței. Hess va face parte din societatea Thule, o lojă pangermanică și antisemită. Aici își va aprofunda cunoștințele în ezoterism, ocultism și misticism.

Începând cu anul 1947, mulți oficiali naziști au fost încarcerați, numai că, după un timp, unul câte unul, au fost eliberați, mai puțin deținutul cu numărul 7, care era Hess.

Conform unei cărți scrise de preotul personal al lui Hess, pereții celulei în care se afla acesta erau plini cu poze care reprezentau suprafața Lunii. Subiectele preferate erau cele legate de Lună și misterele ei.

De ce nu a fost eliberat Hess, la fel ca ceilalți naziști? Cunoștea anumite proiecte secrete privind Luna, pe care naziștii la făcuseră până în anul 1945 și nu ar fi trebuit să vorbească în public despre ele?

S-ar fi aflat secretul american? Toate marile proiecte NASA s-au bazat și înfăptuit pe cercetările făcute de naziști și cu ajutorul acestora. SUA au recuperat 2000 de cercetători naziști, care au condus în anumite perioade, chiar NASA.

Eliberarea lui Hess și posibilitatea că ar fi vorbit duceau la căderea marelui mit american, privind cucerirea Universului?

Imparte cu prietenii tai:

Efemeride • 30-07-2015, 08:00:51 • 2657 vizualizari

Continuare pe Efemeride »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 766 articole • 123 documentare • 508 melodii • 886 bancuri