X

Pacientul România – Fișă de Observație

România a intrat – pe bună dreptate – în NATO, căruia îi oferea avantajele poziției sale strategice și de la care spera să primească în schimb Securitate.

Astăzi, NATO folosește poziția strategică a României pentru a se implica DIRECT într-un război din afara granițelor țărilor membre ale Alianței. Război care amenință să degenereze într-o hecatombă nucleară.

Pentru România, NATO a devenit o sursă de INsecuritate.

România a intrat – pe bună dreptate – în UE: nu cu mâinile goale, ca un cerșetor, ci cu întregul capital al resurselor sale naturale, economice, culturale și cu o forță de muncă bine calificată. Aștepta în schimb relații corecte și bunăstare.

Astăzi, UE exploatează discreționar (spoliază) resursele României, ca într-o colonie. Și dictează aberant închiderea unor resurse energetice vitale.

Pentru România, UE a devenit o sursă de Sărăcie.

Mai mult, depășindu-și abuziv obiectivul fondator – militar, respectiv strategic – NATO și UE au devenit în ultimii ani purtătoarele agresive ale unei ideologii pe care urmăresc să o implanteze cu forța în toate statele membre.

O ideologie total contrară istoriei și tradițiilor creștine ale poporului român.

O ideologie pe care NATO și UE o impun prin forța strivitoare a masei lor militare și economice.

CONCLUZIE:

Pentru România, prezența în NATO și UE a devenit o sursă majoră de Risc.

TRATAMENTUL:

Se va prescrie în consecință.

Autor: Adrian Pătrușcă

Susține Anonimus.roDacă te regăsești și crezi, sprijină activitatea Anonimus.ro și presa liberă și independentă! Nu suntem finanțați de partide sau companii, nu avem interese politice sau economice, ADEVĂRUL ESTE SINGURUL NOSTRU SCOP!

Anonimus • 08-11-2022, 12:00:34 • 159 vizualizari

Continuare pe Anonimus »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 6214 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri