X

Orban, mesaj la trei ani de la moțiunea de cenzură care a dărâmat Cabinetul Dăncilă: Cei care se împăunau cu succesul obținut sunt vinovați pentru readucerea PSD la putere. În frunte cu impostorul din deal!

Liderul Forța Dreptei, Ludovic Orban, a avut, pe pagina de Facebook, la trei ani de la moțiunea de cenzură care a reușit să demită guvernul PSD în 10 octombrie 2019, o reacție pe cât de tranșantă, pe atât de pliată pe realitatea unor vremuri extrem de tulburi.
„A fost o premieră în istoria politică postdecembristă. Pentru prima oară în 30 de ani, o formațiune politică de centru dreapta a reușit să dea jos un guvern format de avatarurile PCR ( FSN, FDSN, PDSR, PSD ).
Deși ne-am confruntat cu un PSD care avea cea mai puternică reprezentare parlamentară de după 1992 ( 46% dintre parlamentari), deși PNL avea o reprezentare parlamentară de doar 20%, am reușit coalizarea a alte 6 grupuri parlamentare ( USR, PMP, ALDE, Pro România, UDMR și grupul minorităților naționale ) pentru a obține majoritatea necesară ( 238 de voturi ) pentru adoptarea moțiunii de cenzură.
Foarte puțini erau cei care credeau în șansa noastră. Totuși, am reușit. După victorie, era coadă la cununa de lauri. O mare parte dintre cei care se împăunau pe atunci cu succesul obținut sunt vinovați pentru readucerea la putere a PSD. În frunte cu impostorul din deal.
Eu am rămas consecvent. Contra minciunii, hoției, abuzului, demagogiei, subdezvoltării promovate de cleptocomuniști. Și sunt convins și astăzi, când ne confruntăm cu o coaliție care pare atotputernică și foarte greu de schimbat, că va veni ziua în care vom scăpa de PSD și de tovarășii săi de drum”, a punctat Ludovic Orban.

Articolul Orban, mesaj la trei ani de la moțiunea de cenzură care a dărâmat Cabinetul Dăncilă: Cei care se împăunau cu succesul obținut sunt vinovați pentru readucerea PSD la putere. În frunte cu impostorul din deal! apare prima dată în Cronica Romana.

Cronica Romana • 11-10-2022, 00:01:28 • 1338 vizualizari

Continuare pe Cronica Romana »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 12675 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri