X

„Nu mai fiți săraci și sărăcii” – urarea de sărbători a președintei APP Tineret, Oana Leonte

Oana Diana Leonte este fost model și fostă sportivă, iar actualmente este cadru didactic. A devenit președinte al APP Tineret, poziție din care își dorește să fie vocală și a găsit pe Tik-Tok un loc potrivit pentru exprimarea opiniilor sale politice. O simplă trecere prin profilurile ei din social-media arată că tânăra are parte de o viață tumultoasă, cu multe deplasări în străinătate, multe dintre ele în locuri scumpe și exotice.

De sărbători, aceasta a realizat un videoclip din mașina personală în care face o urare celor care o urmăresc, deci electoratului potențial al APP, partid înființat de Codrin Ștefănescu și de Liviu Dragnea, urare în care a nu mai fi sărac e principalul punct de reper.

„Dragi prieteni, foști prieteni… Dragi prieteni… Cu cine credeți că m-am întâlnit? M-am întâlnit cu Moș Crăciun. Și mi-a spus că are un mesaj, pe lângă faptul că oricum nu vine la voi, pentru că ați fost niște oameni răi și mințiți copiii și tinerii, mi-a spus să vă transmit să nu mai fiți săraci și sărăcii. Nu știu ce-a vrut să spună, dar nu mai fiți, mă, așa săraci! Și nici sărăcii. Același lucru vi-l transmit și eu, să știți!”

@oanadianaleonte

♬ sunet original – oanadianaleonte

The post „Nu mai fiți săraci și sărăcii” – urarea de sărbători a președintei APP Tineret, Oana Leonte appeared first on Investigatoria.

Investigatoria • 29-12-2022, 12:01:30 • 91 vizualizari

Continuare pe Investigatoria »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 6214 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri