X

Nintendo pregătește o consolă specială pentru dinamoviști: Senzații de Șampions Lig

Vremurile în care dinamoviștii se pregăteau degeaba de Champions League, pentru că ajungeau în final să se uite cu sămânța-ntre dinți și petul de bere-n mână la alții cum dau cu picioru-n bășică nu s-au terminat. Totuși, pentru a le curma suferința, japonezii de la Nintendo le pregătesc o surpriză de proporții: o consolă Wii specială, denumită REDDOG, pe care aceștia se vor putea juca Senzații de Șampions Lig.

Deși nu este gata în proporție de 100%, am reușit să aflăm, în exclusivitate, cum se vor putea distra fanii lui Dinamo pe noua consolă: vor avea o probă de karaoke cu imnul Champions League, vor putea să danseze, cu telecomanda din dotare, ca Borcea pe Shakira, sau să se dueleze cu forțele de ordine de pe 20 de stadioane europene.

În plus, drept bonus, dinamoviștii vor avea și un joc tip Angry Birds, în care vor putea arunca cu șaorme digitale spre steliști. După aflarea acestei informații, oficialii clubului din Groapă s-au ofuscat, deoarece le este teamă că până și cei 10 oameni care mai vin pe stadion la meciurile lui Dinamo vor prefera să stea în casă și să se joace pe consolă Senzații de Șampions Lig.

5918 vizualizari

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 4643 articole • 111 documentare • 521 melodii • 888 bancuri