X

Medalii pentru pasajul de la Olteniței. Acum panglica nu se mai taie, ci se pune la gât

Ieri a fost deschis pasajul de tip giratoriu suspendat la intersecția Șoselei Olteniței cu Centura Capitalei. Oficialii Ministerului Transporturilor și Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere au luat Locul 1 pentru cele mai multe autostrăzi construite.

Chiar dacă au deschis traficul cu nouă luni întârziere, italienii de la Itinera, constructorul pasajului cu giratoriu suspendat la intersecția Șoselei Olteniței cu Centura Capitalei au pregătit medalii pentru marea inaugurare. Participanții la inaugurarea pasajului au primit din partea constructorului medalii cu panglica tricoloră

Din imaginile postate de participanții prezenți la prima inaugurare a CNAIR din acest an se poate observa că pe medalii este inscripționat “Itinera Pasaj Olteniței 2023″.

Contracul pentru cel mai mare sens giratoriu suspendat DNCB-Șos. Olteniței + lărgire la 4 benzi a centurii Capitalei, 3,7 km lărgire la 4 benzi a fost semnat in vara anului 2019, între CNAIR și Itinera, iar lucrările au demarat în vara anului 2020. Contractul în valoare de aproximativ 170 milioane de lei, fără TVA, a avut termen de finalizare 6 luni pentru proiectare și 24 luni pentru execuția lucrărilor. În prezent, conform site-ului CNAIR, stadiul fizic al lucrărilor este de aproximativ 88%.

Articolul Medalii pentru pasajul de la Olteniței. Acum panglica nu se mai taie, ci se pune la gât apare prima dată în Presshouse.ro.

Presshouse • 29-05-2023, 00:01:21 • 734 vizualizari

Continuare pe Presshouse »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14125 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri