X

Întrebat despre demisie, Dîncu a închis telefonul în direct

Vasile Dîncu a dat explicații într-o emisiune televizată despre declarațiile sale făcute cu privire la războiul din Ucraina, ce au creat un șir de reacții la București și în urma cărora s-a cerut chiar demisia acestuia. Întrebat însă despre posibila plecare din partid, ministrul Apărării a închis telefonul în direct.

Întrebat despre declarațiile făcute în legătură cu războiul din Ucraina, ministrul Apărării a declarat că ceea ce a spus el a fost „că nu trebuie să lăsăm Ucraina singură, că ea are o singură șansă, aceea de a lupta până la capăt, dar că noi trebuie să facem cu toții presiuni diplomatice pentru ca rușii să se retragă și să oprească acțiunea teroristă”.

În continuare, el a menționat că nu înțelege această montură care s-a făcut la București, astfel încât premierul și președintele s-au văzut nevoiți să răspundă. El este de părere că totul a fost pus la cale de USR.

E o montură USR-istă. Liderii noștri au răspuns la niște întrebări meșteșugit puse ca să se poată răspunde așa. Nu mi-a cerut nimeni demisia în acest moment”, a spus Dîncu, potrivit evz.ro.

Imediat după ce a fost întrebat dacă totuși crede că o să-i fie cerută demisia, ministrul Apărării a închis telefonul în direct.

Urmărește România Liberă pe  TwitterFacebook și Google News!

The post Întrebat despre demisie, Dîncu a închis telefonul în direct appeared first on România Liberă.

Romania Libera • 14-10-2022, 00:01:17 • 365 vizualizari

Continuare pe Romania Libera »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 6214 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri