X

Exclusiv! Drumurile Noastre B1 TV-După 1 decembrie, Moș Crăciun cu elicopter a anunțat cadouri pentru Primăria București (titlu cu caracter de pamflet)

Știți foarte bine că unul din subiectele cele mai fierbinți din prezent pe domeniul transporturilor în România îl constituie achiziționarea de către Municipiul București a noilor tramvaie IMPERIO METROPOLITAN, livrate de un mare producator român. Din perspectiva exclusiv a patronului Astra, comisia de recepțíe a Primăriei Capitalei este singura problemă legată de nerecepționarea tramvaielor.

În urma câștigării unui proces cu un producător din Turcia, cei de la ASTRA VAGOANE ARAD au adjudecat această licitatie de cca. 200 milioane de euro, fonduri europene nerambursabile.

Începând cu această vară, tramvaiele noi au început sa fie livrate Primăriei Municipiului București, unul cate unul. Vreo 11 sau 12 bucăți din câte știm la momentul de față.
Doar că… cei de la Primărie, mai precis cei din comisia de recepție nu vor să accepte noul tramvai, deoarece au constatat o serie de diferențe între produsul livrat și cel ofertat. Așa a început un urias scandalul. Un adevărat război între ASTRA VAGOANE ARAD și beneficiar, adică Primăria Bucureștiului.
Pentru a lămuri toate aceste probleme și poate pentru a afla lucruri noi, il avem alături de noi pe domnul Valer Blidar. Acționarul majoritar ASTRA VAGOANE ARAD. Unul din cei mai importanți oameni de afaceri din Romania.

Articolul Exclusiv! Drumurile Noastre B1 TV-După 1 decembrie, Moș Crăciun cu elicopter a anunțat cadouri pentru Primăria București (titlu cu caracter de pamflet) apare prima dată în Presshouse.ro.

Presshouse • 26-11-2022, 12:01:28 • 210 vizualizari

Continuare pe Presshouse »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 4643 articole • 111 documentare • 521 melodii • 888 bancuri