X

După un tatuaj greșit, o femeie s-a ales cu 4 sprâncene

După o procedură de tatuare ratată, o tânără din Thailanda a fost nevoită să se afișeze în public, vreme de un an, cu două perechi de sprâncene.

Tatuarea sprâncenelor este o practică populară în întreaga lume. Atunci când sunt tatuate corect, arată bine și nu necesită prea multă întreținere, dar, din păcate, nu aceasta a fost experiența unei femei de 32 de ani din Thailanda, care a trăit un coșmar din cauza unei lucrări făcute de mântuială.

Foto: DepositPhotos.com

În urmă cu aproximativ un an, Nipapron Meeking a plătit echivalentul a circa 40 de euro la salon de înfrumusețare situat în estul Thailandei, sperând să iasă de acolo cu sprâncene groase și bine definite.

A primit „marfa” pentru care a plătit, doar că sprâncenele false nu le acopereau pe cele adevărate, ci erau poziționate deasupra lor…

„Îmi amintesc că plănuiam o excursie cu prietenele mele și îmi doream sprâncene noi ca să arăt bine. O prietenă mi-a sugerat să merg la salon. După procedură, m-am uitat în oglindă și am rămas fără cuvinte”, a spus Nipapron.

Foto: Freepik.com

Șocată, femeia a cerut explicații de la angajații clinicii, care i-au dat asigurări că va avea parte de o nouă procedură, gratis. Asta a făcut ca Nipapron să se calmeze puțin, dar panica i-a revenit a doua zi, când a ajuns la salon și a observat un lacăt pe ușă.

Salonul nu s-a mai deschis niciodată, iar femeia a fost de atunci nevoită să trăiască cu patru sprâncene pe față. Acest lucru i-a afectat cu adevărat încrederea în sine, astfel că a ajuns să petreacă tot mai mult mai mult timp acasă, rușinată să își arate fața în public.

„Am fost la diferiți artiști, dar niciunul nu a putut să mă ajute”, a spus Nipapron, adăugând că, în cele din urmă, a reușit să găsească un tatuator care a decis să-i șteargă sprâncenele false.

Pattawee Phumkasem a aflat de pe internet de situația dificilă a lui Nipapron și a luat legătura cu ea, oferindu-se să o ajute gratuit, chiar dacă procedura de ștergere ar fi costat în mod normal peste 400 de euro.

După mai multe vizite la atelierul tatuatorului, Nipapron Meeking a reușit să își ajusteze înfățișarea până la un nivel care îi permite să se plimbe în public fără să se mai simtă stânjenită.

O fotografie mai recentă a femeii arată că urmele procedurii ratate sunt încă vizibile, dar nu sunt nici pe departe la fel de grave ca înainte.

„M-am simțit groaznic trăind cu patru sprâncene pe frunte, dar din fericire am găsit acest nou artist tatuator. Datorită lui, în sfârșit pot trăi o viață normală”, a declarat Meeking.

[embedded content]

Incredibilia • 11-10-2022, 00:00:54 • 1161 vizualizari

Continuare pe Incredibilia »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 12472 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri