X

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXIX)

Legat de votarea PSD-ului. Nu poţi să faci niciodată aceeaşi greşeală de două ori, pentru că a doua oară când o faci, nu e o greşeală, e o alegere.

Prietenul mafiotului Tăriceanu, primarul din Chiajna, naşul interlopilor, conduce comuna folosind clanul interlop Iordan.

Drumul spre nicăieri al unei ţări numită România: corupţie, pensii speciale, împrumuturi externe masive, emigraţie masivă.

La devenirea întru crimă şi genocid a KGB-istului Putin a contribuit masiv şi ReDeGista Merkel. Plus amicul lui Putin, Schröder.

Fără televiziunile mafioţilor, fără minciunile şi dezinformarea de la MAFIA TV, PSD ar ajunge la 10%, iar AUR ar dispărea.

„Mândri că suntem români”: România împrumută bani pentru a-şi plăti profesorii şi medicii, dar nu elimină pensiile speciale.

Nostalgicii comunismului/ceauşismului criminal, vreţi să vedeţi cum se dezmembrează România? Votaţi AUR şi PSD!

Politicienii, poliţiştii, procurorii şi judecătorii ar merita pedepse dublate pentru corupţie. Ei trebuie să fie un exemplu.

Dacă eşti de partea Ucrainei, eşti de partea bună a lumii. Este certificatul tău de umanism şi paşaportul tău de omenie.

Cu „binele” oferit de PSD, au emigrat peste 6 milioane de români. Cu „binele” oferit de AUR, România se va dezmembra.

România, stat eşuat: un interlop din Chiajna, protejat de mafioţii din politică şi justiţie, Lia Savonia pe justiţie şi prietenul mafiotului Tăriceanu, primarul din Chiajna, pe domeniul politic, îşi ucide concubina în bătaie. După ce este arestat de ochii lumii, în 2020, azi este liber, iar procesul, mare atenţie acum, are nu mai puţin de 40 (patruzeci) de amânări, adică practic ucigaşul nici măcar nu este judecat la 2 ani de la comiterea crimei.

Povestea mai pe larg, cu multe explicaţii şi amănunte despre corupţia din România, în special din parohia hoţului intelectual Sebastian Bode, adică din Ministerul de Interne, în relatarea jurnalistului independent Mălin Bot (link în primul comentariu).

Deşteaptă-te Iohannis şi culcă-te la loc! Regimul Iohannis, un regim al ticăloşiei maxime, o continuare în formă agravantă, mai ales în domeniul justiţiei, a regimului criminal Dragnea-PSD + ALDE.

Axa Răului de la baza dictaturii criminalului Putin: Nostalgie comunistă (sovietică) – Întuneric ortodox – Înapoiere economică.

Două regimuri teroriste, din Rusia şi Iran, ucid suflete nevinovate în numele lui Dumnezeu/Allah. Asta înseamnă religia.

Se trăieşte mai bine în România dacă s-au construit mii de biserici după 1989? Mafia politică + mafia religioasă = genocid.

Tupeu maxim al mafiei religiilor: se cere introducerea religiei = milioane de crime ca probă la Bacalaureat. România = Iran!

Marele Alexandru Ioan Cuza, cel care introdus învăţământul de masă şi a confiscat averea Bisericii (pământ, păduri etc.), pe care a împărţit-o poporului, nu este niciodată amintit de BORâţii lacomi şi criminali.

Dar este amintit, în bisericele ruseşti-ortodoxe, patriarhul sovietic Iustinian Marina, cel care a spus: „Hristos este omul nou. Omul nou este omul sovietic. Hristos este omul sovietic.”

Şi tot patriarhul pus de comuniştii rusofili veniţi pe tancurile lui Stalin, cel mai mare criminal din istorie, a mai spus despre Stalin, asasinul a peste 20 (douăzeci) de milioane de oameni: „Stalin acţionează aşa cum doreşte Dumnezeu”.

Citeste si articolele:

A Saptea Dimensiune • 18-03-2023, 12:00:45 • 66 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 8726 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri