X

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (XXXIII)

În comunism (dictatura lui Ceauşescu), cei 23 de milioane erau ţinuţi cu forţa în ţară (ca-n gulag), altfel emigrau jumătate.

Cea mai clară dovadă de nebunie a criminalului Putin: să ucizi ortodocşi ucrainieni, dar să pretinzi că aperi ortodoxia.

De ce Iohannis a adus PSD la guvernare şi a decapitat DNA? Deoarece sistemul corupt era în pericol şi trebuia stabilizat.

Din ciclul „Cu Biblia pe cadavre călcând”, fostul pastor Terheş, făcut parlamentar de puşcăriaşul Dragnea, prezintă aproape identic textele criminalului de război Putin.

75% dintre cei care susţin pe Facebook genocidul criminalului de război Putin în Ucraina sunt troli plătiţi (+ conturi false).

Biserica Ortodoxă Română a susţinut Mişcarea Criminală Legionară, aşa cum astăzi Ortodoxia rusă susţine genocidul lui Putin.

România TV (RTV) este trompeta Mafiei din România, politică dar nu numai, corcită cu interesele dictaturii criminalului Putin.

Când creştinismul a preluat puterea în Imperiul Roman, a urmat cea mai mare distrugere culturală din toate timpurile.

După decembrie 1989, în Românika, îndoctrinarea comunistă a fost înlocuită cu îndoctrinarea creştină, mult mai perversă.

Nu meriţi ceea ce nu apreciezi! Pupincuriştii dictatorului criminal Ceauşescu nu merită nimic din ceea ce oferă libertatea.

D(r)acii liberi, dacă România este atât de bună (Grădina Maicii Domnului), de ce fug toţi din ea sau de ea, în vreme de pace?

Pentru dictatura criminalului Putin, viaţa unui rus obişnuit nu contează! Dar ce este mai important decât viaţa unui om?!

Citeste si articolele:

A Saptea Dimensiune • 16-02-2023, 00:00:45 • 313 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14246 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri