X

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LXXVI)

În toate ţările, ţiganii sunt „ţigani”. În RO, prin grija ţiganului I. Iliescu, ţiganii au devenit romi(ni), adică român = ţigan.

Sănătatea democraţiei dintr-o ţară depinde şi de cetăţeanul care vine (sau nu vine) la vot. Şi mai ales de cum votează acesta.

Doar votul acordă puterea unor politicieni şi partide politice să facă bine (sau rău) într-o ţară cu regim democratic.

Pentru ca democraţia dintr-o ţară să funcţioneze corect, este nevoie ca presa să funcţioneze corect. În RO, presa = mafia.

O ţară unde „boborul” cre(ş)tin îşi vinde votul pe un litru de ulei (sau nu votează) nu poate pretinde politicieni de calitate.

Nostagicii ceauşismului criminal trăiesc în minciună, urăsc liberatea şi democraţia, ar ucide, întemniţa sau deporta din nou.

Ceauşiştii, votând corupţi, asigură corupţilor un viitor prosper, însă nenorocesc viitorul nostru, al oamenilor obişnuiţi.

Comunismul dictatorului Ceauşescu: un stalinism criminal, cel mai oribil şi abject comunism din tot lagărul sovietic.

Dacă stai lângă 5 pesedişti prea mult timp, tu vei al 6-lea corupt sau hoţ sau şpăgar sau analfabet sau viitor puşcăriaş sau…

Presa, câinele de pază al democraţiei, trebuie să critice (să latre) politicienii din Guvern/Parlament, nu să dea ţigăneli la TV.

Trei lucruri nu se mai întorc niciodată: timpul, cuvântul şi oportunitatea. Prin urmare, nu pierde timpul, alege cu grijă cuvintele şi nu rata oportunităţile care apar în viaţa ta.

După fiecare experienţă în care cineva te-a făcut să suferi, tu alegi cine vrei să fii: victima celor care te-au rănit sau un om puternic, care merge mai departe, demn şi fericit.

Nu ai învăţat nimic de la viaţă dacă mai crezi că ai dreptate tot timpul.

Vorbeşte puţin. Zâmbeşte-le tuturor. Încrede-te în puţini oameni. Învaţă să nu depinzi de nimeni.

Două lucruri te definesc în viaţă: răbdarea pe care o ai atunci când nu ai nimic şi atitudinea pe care o ai atunci când ai totul.

Dacă nu lucrezi pentru a-ţi construi propriul vis, cineva te va angaja ca să-l construieşti pe al lui.

În viaţă, trebuie să fii suficient de deştept ca să-ţi creezi propriile oportunităţi. Nu aştepta ca ele să vină la tine.

De ce naţionala de fotbal a României este varză? Deoarece Anghel Iordănescu, tatăl lui Edward Iordănescu (un adevărat prenume românesc, din ăla cre(ş)tin-ortodox), actualul antrenor al Naţionalei de fotbal a României, a exagerat cu pupatul icoanelor, iar acestea se răzbună. Au şi icoanele mândria lor.

Şcoala în ceauşism/comunism: frig, întuneric, îndoctrinare comunistă, WC în curtea şcolii, foame, munci agricole etc.

Oare ştiu patrihoţii şi dacii liberi că Horia/Cloşca/Crişan au fost trădaţi de ţărani şi popi ortodocşi, înainte de a fi prinşi?!

Încă puţin şi „marele formator de opinii” Andrei Caramitru va intra în AUR, la cum atacă Occidentul şi-i laudă pe dacii liberi.

„Educaţi” în comunism: Ion Iliescu, Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc, C. P. Tăriceanu, Viorica Dancilă etc.

Nimeni n-a ucis în numele lui Einstein sau Newton. În numele lui Dumnezeu/Allah/Iehova au fost ucişi milioane de oameni.

Citeşte şi articolele:

A Saptea Dimensiune • 14-09-2023, 00:00:47 • 200 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14125 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri