X

Drulă – Gabrielei Firea nu e suficientă 

Preşedintele USR, deputatul Cătălin Drulă, îi solicită premierului Marcel Ciolacu să desfiinţeze Ministerul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, după demisia Gabrielei Firea.

„Acum, că a plecat Gabriela Firea, este momentul ca premierul Marcel Ciolacu să desfiinţeze şi ministerul inutil creat special pentru ea. Ministerul Familiei a fost o construcţie artificială, care doar a consumat bani pentru PR, chirii şi un extra-aparat inutil. Oprirea risipei bugetare şi reducerea deficitului bugetar pot începe cu comasarea la loc cu Ministerul Muncii”, a scris Drulă, vineri, pe Facebook.

El afirmase, într-o postare anterioară, că Gabriela Firea „ar trebui înlăturată şi de la şefia PSD Bucureşti”.

„Mai departe, însă, România are nevoie de o schimbare majoră în care astfel de orori să nu mai aibă loc vreodată. Şi această schimbare nu poate să vină de la Marcel Ciolacu şi PSD sau de la PNL. Ei au construit acest sistem corupt şi ticălos vreme de 30 de ani. Schimbarea reală va veni anul viitor la alegeri”, a mai scris Cătălin Drulă.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a transmis, vineri, Administraţiei Prezidenţiale propunerea de desemnare a ministrului Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan-Gruia Ivan, ca ministru interimar al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, se arată într-un comunicat al Guvernului.

Potrivit comunicatului, premierul a avut, tot vineri, o discuţie pe tema situaţiei din azilele care fac obiectul controalelor cu Gabriela Firea, care şi-a depus mandatul din funcţia de ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse.

Articolul Drulă – Gabrielei Firea nu e suficientă  apare prima dată în Presshouse.ro.

Presshouse • 15-07-2023, 00:01:37 • 601 vizualizari

Continuare pe Presshouse »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 12675 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri