X

Discuții între USR și PMP pentru o alianță ca alternativă la coaliția PSD-PNL

Două echipe din partea USR şi PMP au purtat miercuri discuţii despre construirea unei alternative de dreapta la coaliţia PSD-PNL în contextul anului electoral 2024, a anunțat USR printr-un comunicat de presă.

Echipele USR şi PMP, conduse de preşedinţii Cătălin Drulă, respectiv Eugen Tomac, au discutat despre alegerile din 2024 şi “datoria Opoziţiei democratice de a oferi României o alternativă onestă la dezastrul pe care îl reprezintă Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă”, potrivit USR.

Preşedintele USR, Cătălin Drulă, a declarat în context că „România trebuie salvată de la prăpastia socialist-securistă săpată de PSD şi sateliţii săi. Reformele din PNRR, banii europeni pentru investiţii şi preocuparea pentru binele comunităţii nu pot fi asigurate în România decât de un pol de dreapta cu orientare modernistă şi axată pe interesul românilor, nu al specialilor de partid”.

Citește și: EXCLUSIV: Ministerul Mediului a publicat înregistrarea discuției cu delegația Parlamentului european privind tăierile ilegale de păduri

La rândul său, liderul PMP Eugen Tomac a susținut că „numai dreapta modernă şi onestă poate oferi României o şansă la un viitor mai bun. Coalizarea forţelor care se opun pesedismului clientelar reprezintă singura cale de a demufa clientela de căpuşe de partid de la bugetul statului şi de a asigura o dezvoltare bazată pe investiţii şi reforme structurale”.

Ambii preşedinţi au subliniat că extremismul nu poate reprezenta o opţiune pentru România şi că partidul AUR este perdeaua de fum ridicată în disperare de Marcel Ciolacu.

„Românii aflaţi în faţa opţiunii de a-şi da viitorul copiilor şi administrarea bugetului public pe mâna extremiştilor vor lua decizia corectă în 2024 şi se vor orienta către singura alternativă onestă”, afirmă Cătălin Drulă şi Eugen Tomac.

Citește și: 90 milioane de euro pe an, evaziunea fiscală din „păcănele” (surse)

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: USR)

Articolul Discuții între USR și PMP pentru o alianță ca alternativă la coaliția PSD-PNL apare prima dată în PRESShub.

PressHUB • 08-06-2023, 00:01:27 • 1189 vizualizari

Continuare pe PressHUB »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 10554 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri