X

Cum va fi vremea de Paște în 2023: Temperaturile cresc, însă nu scăpăm de ploaie

Sărbătoarea de Paște aduce vreme caldă pentru această perioadă a anului, dar și precipitații.

În Noaptea de Înviere, vremea va fi plăcută cu șanse reduse de  ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, preponderent în partea de est a țării. Cele mai ridicate temperaturi se vor înregistra în zona de sud-est. Cele mai scăzute temperaturi vor fi înregistrate în depresiuni, în Moldova și în zonele montane. Maximele termice vor fi cuprinse, în general, între 9 și 17°C, iar minimele între 4 și 8°C.

„Pentru noaptea de Înviere aș spune că datele sunt destul de bune, în sensul că noaptea va fi destul de plăcută termic, temperaturi la nivelul întregii țări cuprinse în general între 5 și 13 grade. Spre dimineață, ele mai scad puțin, vor fi cam între 1 și 11 grade, dar oricum o temperatură destul de plăcută, nu o să bată vântul, așa că va fi bine. Ploi vor fi, dar foarte puține, pe suprafețe mici, iar probabilitatea mai mare a lor de apariție va fi din a doua parte a nopții și în partea de sud a țării. În rest, cât se poate de liniștită vremea”, a declarat Meda Andrei, meteorolog ANM, la Știrile B1 TV prezentate de Dan Gabor.

detalii pe b1tv.ro

Articolul Cum va fi vremea de Paște în 2023: Temperaturile cresc, însă nu scăpăm de ploaie apare prima dată în Presshouse.ro.

Presshouse • 15-04-2023, 12:01:21 • 968 vizualizari

Continuare pe Presshouse »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14125 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri