X

A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXXXIX)


31 mai 2021

Ludovic Orban – omul mafiei PSD-iste!

Cu Orban în fruntea PNL, nu se va schimba nimic în România. Răul făcut de PSD = ciuma roşie, în perioada mafiotului Liviu Dragnea, nu va fi îndreptat, iar mafioţii din politică vor scăpa de puşcărie şi vor rămâne cu banii furaţi.

Mircea Marian: “Dacă aș fi obligat să aleg între Orban și Cîțu, mi-aș aminti de o întâmplare din aprilie 2019. Dragnea, la miting, într-o comună din Suceava. Și, când întreabă, în plină glorie, “Ce am făcut noi?”, un tânăr din mulțime a îndrăznit să-l sfideze și să strige: “Nimic!” S-a năpustit atunci asupra tânărului primarul comunei Moara, de la PSD. Un an mai târziu, acel primar era primit în PNL, candida pentru acest partid și câștiga.

Pentru mine, acel moment, când Orban a acceptat ca acel primar să intre în PNL, a fost prea mult.

Eu știu că oameni mai înțelepți decât mine îmi vor spune că sunt motive mult mai serioase să fii împotriva lui Orban, că sunt dezertări de la PSD mult mai toxice. Sau, dimpotrivă, că Orban are circumstanțe atenuante. Sau că Florin Cîțu a făcut altele, mai rele. Poate ar avea toți dreptatea lor. Asta e judecata mea, scara mea morală.

Fiindcă, de fapt, aici e vorba de acei anonimi fără putere care, într-o bună zi, dovedesc un curaj excepțional. Imensa majoritate l-a uitat. Nu vom ști niciodată cât de mult a contribuit acel tânăr la dezastrul PSD din mai 2019, la europarlamentare, sau cât de mult i-a inspirat pe alți protestatari.

Dar prezența acelui primar pesedist în PNL e o rușine și Orban trebuia să-i arate ușa.”

Citeşte şi articolele:

A Saptea Dimensiune • 16-09-2022, 00:00:39 • 154 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 9003 articole • 111 documentare • 522 melodii • 888 bancuri