X

A şaptea dimensiune pe Facebook (DCXLII)


20 iunie 2021

Jurnalista Emilia Şercan a dezvăluit sâmbătă, pe pagina sa de Facebook, o nouă manevră tactică operată de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, care intenţionează să adopte o serie de modificări legislative ce vin în sprijinul plagiatorilor.

„Din nou despre Consiliul Naţional de Atestare a Titlurilor, Diplomelor şi Certificatelor Universitare (CNATDCU), cu mare mâhnire. Sorin Cîmpeanu trebuia să legitimeze cumva modificările pe care intenţionează să le introducă în Metodologia de analizare a plagiatului cu care lucrează CNATDCU, modificări menite să salveze plagiatorii. Ca să aibă legitimitate, a obţinut o scrisoare de la Ioan Aurel Pop în care acesta, în calitate de preşedinte al CNATDCU, spunea că ‘în numele conducerii CNATDCU, apreciez ca fiind oportune modificările propuse'”, a declarat Emilia Şercan.

(…)

Înainte, când era PSD la guvernare, de fiecare dată când se întâmpla câte ceva de acest gen trăiam cu speranţa ca la un moment dat se va schimba guvernarea, iar nemerniciile lor vor fi îndreptate, însă acum, eu una, nu mai ştiu unde să mai caut doza de optimism care să mă facă să cred că lucrurile se vor schimba la un moment dat”, a conchis Emilia Şercan.

Sursa: epochtimes-romania.com

Raluca Prună: “Am zis sa verific inainte sa arunc cu buzduganul de cuvinte.
Stiti cine e in guvernul Citu, in aceasta coalitie care a promis lucruri minunate, secretar de stat la Ministerul Educatiei, responsabil pentru invatamant superior? Va pun o poza de pe site’ul ministerului.
Vesnicul si ubicuul domn Gigel Paraschiv. Care in 2016 semna hartii demne de toata rusinea cum ca e un drept fundamental sa scrii lucrari stiintifice in puscarii. Secretar de stat sub n ministri in guverne asumate ale PSD. Trecut fulgurant prin politica dar reintors la minister ca secretar de stat. Ca si cand postul e un titlu nobiliar mostenit.
Asa ca sa ramanem lucizi. Reforma? Kakaia reforma? Niet reforma.”

Citeşte şi articolele:

A Saptea Dimensiune • 19-09-2022, 00:00:41 • 459 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 14246 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri