X

A şaptea dimensiune pe Facebook (DCCLXIV)

1 ianuarie 2023

Ce păţeşti în dictatura criminalului Putin dacă-i scrii lui Moş Crăciun că-ţi doreşti pace în Ucraina? Vine miliţia rusă şi te arestează. Aşa s-a întâmplat cu băieţelul din imagine.

Cu toate aceste crime comise împotriva oamenilor nevinovaţi din Rusia, cu tot genocidul din Ucraina, în Românika încă emite România TV (RTV), cocina propagandei dictaturii criminale de la Moscova, în timp ce, în Basarabia, RTV-ul a fost eliminat.

Tudorel Urian: „Ucrainenii lupta zi si noapte cu criminalii rusi, iar noi nu suntem în stare sa punem frâu propagandei decerebrate a Kremlinului in mass-media si in spatiul public. Maia Sandu a interzis RTV pe teritoriul Moldovei, la noi RTV face pe față propaganda Rusiei. CNA, voi ce mama dracului faceți? E război, nu puteți obliga romanii sa asculte argumentele trase de par ale criminalilor, pentru a se da apa la moara trogloditilor antidemocrati din politica românească! Oamenii aia apara o tara, noi nu putem sa ne apărăm nici măcar spațiul public de infestarea cu idei totalitare. Vad aici un caz tipic de sabotare a climatului democratic, cu voie de la politie.”

27 decembrie 2022

Ca de obicei, în Românika legea este doar pe hârtie. Tot pe hârtie sunt şi spitalele noi, autostrăzile, în general proiectele de modernizare a acestei ţări, de scoatere a ei din Evul Mediu întunecat.

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat legea iniţiată de Crin Antonescu, care nu numai că interzice, dar şi sancţionează promovarea cultului persoanelor vinovate de infracţiuni de genocid, aşa cum este cazul lui Nicolae Ceauşescu.

(…)

„Cultul lui Ceauşescu a fost interzis“

Andrei Muraru, consilier prezidenţial, fost preşedinte al Institutului de Investigare a Crimelor Comunismului şi Memoria Exilului Românesc (IICCMER), a explicat că efectul principal al acestei legi este interzicrea cultului lui Nicolae Ceauşescu, condamnat pentru genocid. „Această lege include pentru prima dată diseminarea propagandei, prin mijloace electronice. Din acest moment, autorităţile publice trebuie să urmărească aceste lucruri şi să identifice acolo unde există infracţiuni în baza acestei legi. De 48 de ore, vă pot spune că, deşi nu s-a observat acest lucru, cultul lui Nicolae Ceauşescu este interzis oficial în România pentru că această lege sancţionează cultul persoanelor vinovate de crime împotriva umanităţii, de crime de război şi genocid. După cum ştiţi, Nicolae Ceauşescu a fost condamnat pe 25 decembrie la Tribunalul Militar Excepţional pentru genocid: articolul 357, Cod Penal“, a spus Muraru, prezent la o dezbatere intitulată „Extremism, antisemitism, nationalism – pericolele contemporane ale Europei“. (adevarul.ro)

Citeşte şi articolele:

A Saptea Dimensiune • 20-01-2023, 12:00:45 • 170 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 12472 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri