X

A şaptea dimensiune pe Facebook (DCC)

21 aprilie 2022

PSD = ciuma roşie, urmaşul Partidului Comunist Român (PCR), filială teroristă a KGB-ului criminal în România, prin tot ce a făcut în ultimii 32 de ani a condamnat România la sărăcie şi înapoiere economică, transformând-o într-un gulag rusesc.

PSD = ciuma roşie = mafia a reprezentat Răul suprem pentru această ţară. A ucis mii de români în spitale nedotate, a ucis zeci de mii de români în accidente de circulaţie, din cauza lipsei şoselelor şi autostrăzilor, a obligat peste 6 milioane de români să emigreze.

Pentru toate acestea şi pentru multe altele, în orice ţară normală, cu democraţie consolidată, PSD = ciuma roşie ar fi fost aruncat la coşul de gunoi al istoriei, iar liderii acestui grup infracţional organizat erau judecaţi şi condamnaţi pentru genocid şi distrugerea deliberată a economiei naţionale.

Aş fi ceva mai dur, dar mi-e teamă că firma din Iaşi (Moldova = fieful ciumei roşii) care monitorizează conturile de Facebook cu interfaţa în limba română mă va bloca din nou, aşa cum au făcut-o de 10 (zece) ori, câte 30 de zile, din 2017 până astăzi.

Cred că România merita altă soartă după jertfa copiilor lui decembrie 1989. Şi am fi avut altă soartă dacă nu eram guvernaţi, peste 20 de ani (singuri sau în coaliţie) de acest grup infracţional organizat cu acronimul PSD, urmaşul grupului terorist finanţat de Moscova, cu acronimul PCR.

19 aprilie 2022

Cum dracu’ să afirmi că-ţi iubeşti ţara, dar îi împuşti pe conaţionalii tăi!? Criminalii lui Putin nu iubesc Rusia, ci puterea care le oferă posibilitatea să-şi ucidă concetăţenii!

Citeşte şi articolele:

A Saptea Dimensiune • 22-11-2022, 00:00:37 • 168 vizualizari

Continuare pe A Saptea Dimensiune »

 

CovidFacebookHotNightsAuto InfoStiri AlexandriaLicitatii Publice • 10517 articole • 111 documentare • 531 melodii • 888 bancuri